TOP MANAGEMENTUL din industria carnii, retail si HoReCa, pe scena CARNEXPO GRILL

Principalii jucatori autohtoni din industria carnii si-au dat mana cu cele mai importante retele din retailul modern si zona HoReCa pentru a face un show de exceptie la CARNEXPO GRILL, cel mai asteptat eveniment al anului destinat TOP MANAGEMENTULUI din industria carnii si nu numai.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Miercuri, 11 Martie 2020

„Este un nou format de conferinta, care elimina barierele formale si faciliteaza acea parte extrem de importanta a intalnirilor profesionale - si anume socializarea la un gratar si un pahar de vin in aer liber intr-o locatie de top. CARNEXPO GRILL reprezinta o oportunitate unica de a impartasi idei cu peste 200 de specialisti cheie din industria carnii, pe teme de maxim interes. In programul evenimentului sunt cuprinse: o seara festiva cu gratar, degustare de vinuri alese, dar si recomandari ale somelierilor, timp de recreere si socializare prin participarea la jocul de golf, zone de show-uri culinare unde chefi de renume vor pregati multe surprize”, a punctat Eugen Capra, CEO-ul CARNEXPO GRILL.

poza golf

La eveniment vor participa reprezentanti ai celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori din domeniu, delegati ai Ambasadelor, dar si chefi cunoscuti.

Antonio Passarelli, Iosif Stefanescu, Orlando Zaharia, Iulian Olaru si Paul Siserman, vor face parte din comisia care va juriza produsele din carne intrate in concursul BEST GRILL, cea mai importanta competitie de gratare din sud-estul Europei ce se va desfasura in cadrul evenimentului.

juriul Carnexpo Grill
„Gratarul este pe gustul oricarui roman, asa ca am decis ca in acest an sa-l ridicam la rang de arta si sa organizam  o gala a grill-ului, cu juriu de specialitate, cu premii, medalii si recunoastere ca la carte”, a mai completat Eugen Capra despre cel mai important moment al evenimentului.  

Alaturi de specialistii din industria carnii, la CARNEXPO GRILL vor fi prezenti si producatori de bauturi alcoolice care vor pune pe masa participantilor cele mai apreciate vinuri romanesti, sortimente de bere artizanala, dar si bauturi spirtoase consacrate.

Carnexpo grill vin

CARNEXPO GRILL este organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO si de platforma de specialitate EUROMEATNEWS.COM. Evenimentul, sub deviza MEAT YOUR PASSION se va desfasura pe data de 4 si 5 iunie la complexul exclusivist Theodora Golf Club, de langa Alba Iulia.