Targul de Vinuri Auchan prezinta peste 330 de sortimente la raft si online

In perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2021, hipermarketurile Auchan gazduiesc cea de-a XIII-a editie a Targului de Vinuri, eveniment ce reuneste la raft peste 330 de sortimente de vin atent selectionate, dintre care peste 85% provin de la crame din Romania.

Scris de Agro Food, Vineri, 24 Septembrie 2021
Vinurilor romanesti li se adauga si o colectie de articole din Republica Moldova, precum si o premiera, prezenta exclusiv la targ, vinul ambalat in cutii de carton Tetra Pak, 100% reciclabile.
 
Editia Targului de Vinuri Auchan din acest an este dedicata aproape in totalitate cramelor din Romania, cu o selectie impresionanta de 285 de vinuri 100% romanesti prezente la raft, carora li se alatura 48 de sortimente din Republica Moldova.
 
Cunoscatorii de vinuri, dar si amatorii de bauturi atent selectionate, se pot bucura pana pe 5 octombrie, in toate hipermarketurile Auchan, de o explozie de gusturi, un adevarat regal pentru toate preferintele, din peste 40 de crame ce vor fi reprezentante la targ.
 
Clientii pot gasi la raft o gama variata de vinuri albe, rosii si rose, vinuri spumante, vinuri fara alcool, dar si o multime de vinuri premiate din diverse soiuri, din cele mai importante regiuni viticole din tara.
 
Fata de oferta de anul trecut, sunt prezente si 58 de sortimente noi, gata sa fie descoperite. In premiera, este disponibil la raft si vinul ambalat in cutii Tetra Pak, 100% reciclabile. Totodata, clientii pot alege dintre 8 sortimente de vin ecologic.
 
Potrivit companiei, apetitul pentru vinurile de o calitate superioara este in crestere, iar vinul rose este din ce in ce mai prezent in preferintele romanilor.
 
Viticultura din Romania se poate mandri cu podgorii intinse si crame in care sunt stocate adevarate comori pentru iubitorii de vin, acestea putand fi descoperite la Targul de Vinuri Auchan din acest an. Tot aici, clientii pot gasi si bauturi speciale, traditionale, pe baza de alcool rafinat, precum visinata, caisata sau afinata. Targul de Vinuri Auchan propune clientilor si o selectie de accesorii si alte produse asociate vinului: pahare, damigene sau accesorii pentru imbuteliere.
 
Toate produsele din oferta pot fi comandate si online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcarile hipemarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect si Auchan Drive.