Tech Day – un concept extrem de important la CARNEXPO Grill 2021

Editia din acest an a CARNEXPO Grill, programata pentru 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club din Alba Iulia, aduce o componenta deosebit de importanta pentru industria carnii – posibilitatea de expunere si promovare a noutatilor din sfera tehnologica.

Scris de Agro Food, Marti, 13 Aprilie 2021
Tech Day, sau Ziua Tehnologiei, isi propune sa reuneasca cei mai cunoscuti furnizori de echipamente si utilaje destinate industriei alimentare, si reprezentanti ai producatorilor de condimente si ingrediente.
 
“Conceptul a aparut in urma lipsei de evenimente de profil din ultimii doi ani. Specialistii din industria carnii nu au avut posibilitatea sa-si prezinte cele mai noi produse si solutii in cadrul expozitiei pe care noi o organizam – Indagra Food & CARNEXPO. Astfel, am gasit solutia de a amenaja un cort cu suprafata de 1.000 de metri patrati unde vor fi expuse inovatiile in materie de tehnologie. Ne dorim foarte mult ca piata sa revina la normalitate, dar este o mare incertitudine ca vom putea organiza anul acesta targul clasic, unde participarea era de peste 60.000 de vizitatori“, declara Eugen CAPRA, director general CARNEXPO Grill.
 
Tech Day este o solutie viabila pentru furnizori de a interactiona cu specialistii din industria carnii, HoReCa si chiar retail. Cortul va fi amplasat in vecinatatea Foisorului din incinta Theodora Golf Club, spatiu care va fi destinat in principal producatorilor si procesatorilor de carne si preparate din carne.
 
Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).
 
Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro
Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro
Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro