Tone de bauturi depozitate necorespunzator, oprite de la comercializare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a demarat un control la nivel national privind modul de depozitare a bauturilor, fiind deja vorba despre tone de produse oprite de la comercializare.

Scris de Agro Food, Vineri, 30 Iulie 2021
"In contextul temperaturilor extrem de ridicate din aceasta perioada, comisarii ANPC, sub directa coordonare a presedintelui ANPC, Claudiu Dolot, desfasoara ample verificari referitoare la modul in care sunt depozitate bauturile. Din pacate, atat in Bucuresti, cat si in celelalte regiuni din tara au fost descoperite cantitati mari de bauturi (de diferite tipuri) depozitate necorespunzator, in spatii neautorizate, la temperaturi si de peste 40°C, in directa actiune a razelor soarelui. Pana in acest moment discutam de tone de produse oprite de la comercializare", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a ANPC.
 
Potrivit sursei citate, actiunea este in desfasurare si la final vot fi prezentate si concluziile concrete. "Au existat si situatii in care a fost nevoie sa solicitam sprijinul reprezentantilor Politiei pentru a ne putea desfasura actiunile de control si, cu aceasta ocazie, le multumim pentru operativitate", se mai arata in postare.