Un nou serviciu la Kaufland. Livreaza pachete predefinite de alimente, inclusiv in mediul rural

Kaufland Romania a lansat o noua modalitate de livrare a produselor la domiciliu, care ajunge si in mediul rural, in toate localitatile din tara, din aria de acoperire a serviciului de curierat, potrivit unui comunicat al companiei.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Marti, 05 Mai 2020

Astfel, clientii vor putea comanda acasa pachete predefinite cu alimente de stricta necesitate pentru intreaga familie. „Noul serviciu vine in sprijinul tuturor persoanelor care nu au acces usor la cumparaturi, fie ca locuiesc in medii izolate, fie nu pot iesi din casa sau locuiesc departe de magazine. De astazi (luni, n.r.), clientii din toata tara pot comanda la alegere, online sau telefonic, unul din cele doua pachete standard cu alimente de baza, ce va fi livrat direct acasa, simplu si rapid”, se mentioneaza in comunicat.

Pachetele ofera selectii de produse esentiale ce acopera cumparaturile de baza pentru cel putin o saptamana, in doua variante: pachetul standard de 39 kg, ce contine de la produse de panificatie, faina, malai, orez, ulei, conserve de legume sau pate, lapte, zahar, cafea si paste, pana la fructe, legume si apa si altele; pachetul standard plus de 46 de kg, pentru familii extinse, cu un numar suplimentat de produse.

„Preturile incep de la 150 lei pentru optiunea standard, respectiv 240 de lei pentru cea extinsa, plus transport. Comenzile se pot plasa pe site-ul www.kauflandlivreaza.ro sau telefonic la numarul 0800.080.888 (tarif normal), de luni pana vineri, intre orele 08:00 - 20:00, si sambata, intre 08:00 - 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale. Aceasta solutie este gandita pentru a asigura necesarul de aprovizionare cu produse de stricta necesitate intr-un format compact si in siguranta, atat pentru cei din mediul urban, cat si din mediul rural, fara sa implice deplasarea in magazine", a declarat Valer Hancas, director comunicare si Corporate Affairs la Kaufland Romania.