Unilever South Central Europe anunta noul Managing Director

Ana-Maria Paslaru preia functia de Managing Director al Unilever South Central Europe incepand cu 1 martie 2021, dupa trei ani petrecuti in echipa de leadership a Unilever in regiunea Europei de Est, unde a coordonat businessul Unilever din Tarile Baltice si a ocupat functia de EE Category Lead Home Care.

Scris de Agro Food, Joi, 18 Februarie 2021
Ana-Maria Paslaru preia rolul de Managing Director in sud-centrul Europei de la James Simmons, care a ocupat aceasta functie in ultimii trei ani. Inainte sa conduca echipa din Tarile Baltice, Ana-Maria Paslaru a ocupat functia de Director de Marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din anul 2015. In aceasta perioada, a coordonat campanii nationale de impact pentru brandurile Dove, Dero, Clear, Rexona, Omo, Cif, Domestos, Savo si a condus activitatea categoriilor de produse pentru ingrijirea locuintei din Europa Centrala si de Est.
 
„Ma bucur sa ma intorc acasa si sa ma dedic echipei Unilever din South Central Europe, echipa in care am facut primii pasi in cadrul Unilever si unde regasesc oameni si proiecte care-mi sunt printre cele mai dragi. Nu e usor sa calc pe urmele lui James, care lasa in South Central Europe o mostenire importanta, rezultate incredibile de business si o echipa extraordinar de puternica. Principalul obiectiv pe care mi-l setez in noul rol este sa fiu in continuare alaturi de echipa pe drumul dezvoltarii sustenabile, ducand mai departe mostenirea unei companii puternice, care s-a dezvoltat de-a lungul timpului cu integritate, pasiune si mandrie, cu scopul de a realiza schimbari pozitive in societate”, a declarat Ana-Maria Paslaru, Managing Director USCE.
 
Ana-Maria Paslaru si-a inceput cariera in Unilever in anul 2007 in rolul de management trainee si a detinut mai multe functii in cadrul departmentelor de marketing si customer marketing ale companiei.
 
Incepand cu 1 martie, ea va conduce businessul Unilever South Central Europe, regiune care reuneste echipele Unilever din Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. Ana-Maria Paslaru preia noua functie de la James Simmons, care isi continua activitatea in cadrul companiei intr-un nou rol, lucrand indeaproape cu echipa executiva de leadership a Unilever.