cora devine partener Glovo si livreaza la domiciliu in 60 de minute

cora Romania reconfirma angajamentul fata de clientii sai prin noul parteneriat cu platforma Glovo care permite livrarea expres la domiciliu a produselor disponibile in hipermarketurile cora.

Scris de Agro Food, Vineri, 13 Noiembrie 2020
Serviciul este disponibil, din 12 noiembrie 2020, in toate hipermarketurile cora.

 

Noul parteneriat, care se adauga celui pe care cora il are deja cu platforma foodpanda, creste capacitatea diviziei coraExpress de a onora comenzile digitale intr-o perioada in care distantarea sociala este esentiala pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

 

Clientii intra pe aplicatia Glovo si selecteaza produsele dorite din hipermarketul cora, iar Glovo le livreaza la adresa indicata in maximum 60 de minute.

 

„Serviciul este ideal pentru cumparaturi de ultim moment, cand ajungi seara acasa si iti dai seama ca ai uitat sa cumperi lapte si cereale, dar si pentru un shopping consistent si rapid, pentru cei care nu au timp sa mearga in magazin sau doresc sa evite deplasarile. Lipsa timpului, dar si pandemia pun presiune pe noi, iar noi ne dorim, prin coraExpress, sa venim in sprijinul clientilor, daruindu-le timp de calitate cu familia, in confortul de acasa. Glovo este un serviciu apreciat la nivel global, care se bucura de succes si in Romania si suntem siguri ca echipa cora-Glovo va avea performantele asteptate de clienti”, a spus Claudia Badea, director operational e-commerce cora Romania si directorul hipermarketului cora Lujerului.

 

„Suntem bucurosi ca, incepand de astazi, cora devine partenerul nostru si suntem convinsi de faptul ca impreuna vom depune toate eforturile necesare pentru fi alaturi de clientii nostri cu produse de buna calitate si un serviciu la standarde ridicate. Ne vom continua planurile de extindere, atat la nivel de orase, dar si la nivel de parteneri, astfel incat utilizatorii Glovo sa regaseasca toate produsele de care au nevoie in aplicatie”, a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo CEE.

 

Pe Glovo sunt listate peste 3.000 de produse din magazinele cora, din categorii precum bauturi (apa, sucuri, alcool), mezeluri, lactate, snacks-uri si produse de panificatie, dulciuri, ready to eat, produse pentru casa si familie, produse cosmetice etc.

 

Nu exista comanda minima, iar  livrarea costa 15,99 lei in Bucuresti si 13,99 lei pentru restul oraselor in care este prezenta cora, respectiv Constanta, Ploiesti, Bacau, Cluj-Napoca, Drobeta Turnu-Severin, Baia Mare.

 

Retailerul cora are propriul magazin online – www.cora.ro – unde sunt listate peste 35.000 de produse. Clientii pot opta pentru livrare la domiciliu, ridicarea din hipermarket sau de la punctele coraDrive, accesibile cu masina, care permit o interactiune minima cu personalul magazinului.