cora intra pe segmentul de proximitate si lanseaza conceptul cora Urban

cora Romania propune consumatorilor un concept nou, magazinele cora Urban, care imbina proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro si peste 1.000 de produse la raft, pentru cumparaturi de ultima ora in drum spre casa.

Scris de Agro Food, Luni, 15 Februarie 2021
Primul magazin cora Urban, cu o suprafata de 100 mp, se inaugureaza in complexul rezidential Avangarde City, din Militari Residence, anul acesta urmand sa fie deschise alte magazine din acest format.
 
Principiul cora Urban este urmatorul: se comanda de acasa sau de la birou, online, pe www.cora.ro - selectand magazinul cora Lujerului si punctul de ridicare cora Urban Avangarde - produsele preferate dintr-o lista extinsa, de peste 40.0000 de produse. Comanda este pregatita de cora si disponibila pentru a fi ridicata din magazinul cora Urban in maximum 12 ore. In mod alternativ, cora Urban este magazinul de proximitate, disponibil pentru cumparaturi rapide, deschis de luni pana vineri intre orele 07:00 - 21:00 si sambata - duminica intre orele 08:00 - 19:00.
 
“cora Urban este un concept nou pe piata din Romania, gandit ca solutie pentru consumatorul urban, presat de timp, cat si pentru amatorii de cumparaturi online. Un concept adaptat vremurilor actuale, cand pandemia transforma obiceiurile de consum, iar migratia spre online si tendinta de scurtare a timpului petrecut in magazine sunt evidente. Am ales sa dezvoltam proiectul pilot intr-un cartier dens si nou, deoarece publicul nostru tinta se regaseste in astfel de zone din marile orase. Ne referim atat la rezidenti, cat si la cei care lucreaza in cladirile de birouri din zona”, a spus Pascal Aigle, directorul proiectului cora Urban.
 
In magazinul cora Urban sunt disponibile produse alimentare - inclusiv legume, fructe, salate -, bauturi si articole pentru casa, precum si o gama bogata de produse bio. De asemenea, sunt prezente produse cofetarie si patiserie, dar si carne de provenienta romaneasca.
 
cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piata romaneasca din 2003, brandul opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase, magazinele cora Urban si platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.