cora introduce serviciul cora Pro de comenzi pentru companii

cora Romania, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lanseaza serviciul cora Pro pentru companii, prin care vrea sa raspunda si nevoilor clientilor persoane juridice care cumpara deja din hypermarket.

Scris de Agro Food, Luni, 18 Ianuarie 2021
Printre avantajele serviciului se numara alocarea unui asistent cora pe durata procesului de aprovizionare, modalitati multiple de plata, reduceri si livrare gratuita pentru comenzi de peste 1.000 de lei.
 
Comenzile se plaseaza atat online cat si prin transmiterea unui email la adresa officepro@cora.ro. Astfel, clientii cora Pro pot opta sa se inregistreze, momentan, online cu cont de client persoana fizica sau trimitand datele companiei la adresa officepro@cora.ro, prin completarea unui formular. In al doilea semestru al acestui an va fi disponibila o sectiune online dedicate serviciului cora Pro.
 
Dupa plasarea comenzii online, clientii trebuie sa trimita numarul acesteia la adresa officepro@cora.ro, comanda urmand a fi pregatita pentru ridicare sau livrare in maximum 2 zile lucratoare.
 
"Acesta este un serviciu gandit in detaliu pentru companii, de aceea intregul pachet propus include avantaje care simplifica procesul de aprovizionare. Faptul ca ai la dispozitie o persoana dedicata din echipa cora, pe care o poti contacta in orice moment al procesului de aprovizionare, este categoric foarte util. Flexibilitatea conditiilor de plata este un alt avantaj, clientii putand opta pentru plata la termen, cash, card sau transfer bancar. Suntem convinsi ca marile si micile afaceri deopotriva vor gasi in hipermarketul cora un aliat de incredere", a declarat Patricia Ciolca, manager proiect cora PRO.
 
Angajatii firmei si partenerii afacerii care opteaza pentru serviciul cora PRO pot beneficia, de asemenea, de carduri cadou pentru cumparaturi. In cazul produselor persisabile, cora organizeaza transportul lor la temperatura controlata. In plus, exista optiunea de a comanda si produse care nu sunt listate in magazinul online.
 
In aceasta perioada, pentru comenzi de minimum 500 de lei (TVA inclus), este activata o reducere de 10% din valoarea primei comenzi, iar daca valoarea acesteia depaseste 1.000 de lei (TVA inclus), la reducerea de 10% se adauga transportul gratuit oriunde in Bucuresti, Constanta, Cluj, Ploiesti, Bacau si Drobeta Turnu Severin. Pentru achizitii de minimum 1.500 de lei in aceeasi luna se primeste o reducere de 10% la valoarea totala a comenzilor.
 
cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piata romaneasca din 2003, grupul opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase. In 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau si Ploiesti, oferind consumatorilor posibilitatea sa comande produsele preferate online. In plus, din 2020, serviciul coraExpress permite comenzi din aplicatiile Glovo si Food Panda cu livrare in mai putin de 60 de minute.