Uber Eats a publicat topul celor mai bune restaurante si preparate din Bucuresti

La un an de cand se afla pe piata din Romania, Uber Eats a realizat un top al celor mai appreciate restaurant si preparate din Capitala. Topul a fost realizat pe baza punctajului acordat in aplicatie, dar si in functie de numarul de comenzi.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Luni, 29 Aprilie 2019

Conform acestuia, top 5 al restaurantelor independente preferate de utilizatorii Uber Eats arata astfel:

  1. Nicolai
  2. King Rolls
  3. Atelierul de Tarte
  4. Emte Burger & Street Food Gourmet
  5. Aria Gourmet Burger

In ceea ce priveste un top 5 al lanturilor de restaurante populare printre utilizatorii aplicatiei, aceasta arata astfel:

  1. Condimental
  2. Divan
  3. Burger Van
  4. Pep & Pepper
  5. City Grill

In acest studiu, reprezentantii Uber Eats au analizat si preparatele. Cea mai populara ciorba a fost declarata cea de perisoare de la Ciorbarie. Cea mai votata pizza este Pizza Five de la restaurantul Pizza Mania, iar pastele preferate ale clientilor Uber Eats sunt cele Sara Green: paste integrale cu sos de caju si avocado. Cartofii prajiti cei mai apreciati sunt cei de la Burger Van Home, cu sos cheddar si jalapeno, in vreme ce burgerul numarul 1 din Bucuresti este Raclete Beef Burger de la Emte Burger & Street Food Gourmet.

La sushi domina Japanos, prin preparatul Sushi Box – salmon box. In timp ce veganii au ales Vegan Zucchini de la Arome, iar cea mai apreciata salata este cea Hot Turkey de la Salad Revolution.

Uber Eats este o aplicatie de livrare de mancare, care a debutat pe piata in decembrie 2015 in Toronto. Aceasta este utilizata in 290 de orase din 30 de tari. In Bucuresti are 600 de restaurante partenere.